Bliv vikar

Bredt udvalg af vikariater inden for sundhedsfaglige områder

BM Vikar tilbyder både dig med erfaring og dig med en sundhedsfaglig uddannelse mulighed for et alsidigt arbejdsliv, hvor du selv kan præge og tilrettelægger dit arbejde.

Vi søger ufaglærte med erfaring, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker, der alle har det tilfælles, at I ønsker at gøre en forskel og yde omsorg til de syge, svækkede og ældre.

Som vikar er de færreste dage ens, hvilket giver dig som vikar rig mulighed for at udvikle dig og tilegne dig nye kompetencer, samtidig med at du kan bringe nuværende viden og kompetencer i spil.

For dig der både ønsker fleksibilitet men også trives med at vide, hvad dagen i morgen bringer, udbydes der flere steder vikariater af forskellig varighed.

På trods af de flere mulige arbejdssteder samt vekslende arbejdstider vil du som vikar opleve at møde flere kollegaer fra BM Vikar, når du er på arbejde.​ Selvom du som vikar kan dække vagter i flere forskellige kommuner, vil du stadig opleve at være en del af et team, da vi vægter det kollegiale samarbejde højt.

Du kan altid kontakte vores koordinerende sygeplejerske Caroline, hvis du skulle have spørgsmål til arbejdet hos os, eller hvis du som i forvejen registreret vikar, har brug for anden hjælp.

Kontakt os

Ønsker du at være vikar?

Har tankerne om et arbejde som vikar vakt din interesse, er du meget velkommen til at kontakte os for mere information eller en uforpligtende samtale om dine muligheder hos os. Du kan ydermere læse om et par af vores vikarer, der her fortæller om deres oplevelse af arbejdet livet som vikar, og hvilken betydning dette har for dem.

Vores koordinerende og rekrutteringsansvarlige sygeplejerske Caroline er tilgængelig på tlf. (+45) 31 32 53 18 alle hverdage mellem kl. 08-15, hvor vi gerne hører fra dig.

Er du allerede vikar hos BM vikar, ​kan du logge ind her:​