Om os

Martin Marburger

Indehaver og administrerende direktør
Martin har i gennem 18 år beskæftiget sig med arbejdet om at forbedre ældreplejen samt styrke samarbejdet med primær sektor som privatleverandør af hjemmeplejen.

Dette arbejde har dannet grundlaget for Martins engagement, forståelse og ikke mindst interesse i området og de mulige udviklingsområder såvel som kendskab til vigtigheden af høj faglighed og kvalitet.

BM Vikar er derfor skabt med samme mål og intention; at yde en hjælp og service for den ældre eller borger med særlige behov samt et godt samarbejde mellem alle de involverede parter.

(+45) 26 30 70 08
martin@bmvikar.dk

Caroline Marburger

Sygeplejefaglig koordinator
Caroline har med sin sygeplejefaglige baggrund og sit flerårige virke i ældre- og hjemmeplejen en bred viden samt praktisk erfaring indenfor netop dette felt. Hun ønsker at bidrage til det sundhedsfremmende, sundhedsbevarende og forebyggende arbejde med afsæt i at yde den rette hjælp mod den enkelte borger.

Hos BM Vikar kan du møde Caroline forud for din ansættelse, undervejs i dit ansættelses-forhold såvel som på en vagt hos en af vores kunder, da Caroline indgår som en del af vores sygeplejefaglige vikarteam.

Det er også Caroline, du kan kontakte, hvis du skulle have nogle uafklarede spørgsmål eller faglige dilemmaer, der ønskes hjælp til at løse.

(+45) 31 32 53 18
caroline@bmvikar.dk

Kontakt BM Vikar

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi er klar til at besvare eventuelle spørgsmål, og I er altid velkommen til at kontakte os.

Ved akut behov for vikardækning, ​bedes I ringe til os.